dijous, 6 de juny del 2013

Urgell = Cultura + esport + natura

Començat el Juny i toca gaudir d’aquesta caloreta que ens acompanya!!



Avui us suggereixo una completa sortida familiar de cap de setmana per l’Urgell!

Urgell = Cultura + esport  + natura

Museus  + golf + ruta (caminant o en bici)


El cap de setmana començaria dissabte al matí amb una visita combinada pels museus de Tàrrega.


A l’exposició permanent del Museu Comarcal de l’Urgell podreu trobar quatre àmbits diferents:  Les sales d’arqueologia on s’explica el món ibèric i la primera romanització a les terres urgellenques. Les sales nobles amb el mobiliari dels segles XVII fins al segle XIX, on destaca el mobiliari lliurat per la família de l’escriptor Manuel de Pedrolo. La sala de la Tàrrega medieval i moderna on s'exposen elements arquitectònics, escultòrics d’aquestes èpoques de la nostra història. La sala dedicada a l'artista Antoni Alsina Amils.


Els horaris i preus els trobareu aquí.




Museu Fàbrica J. Trepat de Tàrrega és troba dins l’antiga fàbrica Trepat, popularment coneguda com “Cal Trepat” fou el principal productor de maquinària agrícola a l’estat espanyol durant el segon terç del segle XX. Passejar per dintre les seves naus ens transportarà cap a un passat marcat pel dia a dia del treball a l’interior de la fàbrica.








Heu jugat mai a golf? Al pitch&putt - Golf Urgell de Bellpuig podreu passar una estona divertida practicant aquest esport. Pels principiants, no patiu!! tenen servei de professor per els que no heu jugat mai i vulgueu aprendre una mica de tècnica! ;)





Aquí trobareu més informació sobre el recorregut, targeta de joc i informacgeneral. 









I diumenge... pots elegir una de les rutes que trobareu a la web de Turisme de l'Urgell i descobrir aquesta comarca a peu o en bici!!

 








 A l'hotel Pintor Marsà trobareu la següent pack de cap de setmana a l'Urgell.








Recordeu que al calendari d’activitats trobareu tot de propostes per aprofitar el màxim les Terres de Ponent!! Aquest cap de setmana podeu anar a la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) o podeu participar al taller de rastres de fauna a l’Estany d’Ivars i Vila-sana (Pla d’Urgell), entre moltes altres idees!




Vine a l'Urgell i... EnLleida't!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada