dimarts, 12 de novembre del 2013

2ª “FIRA FESTA” DE LA CONSERVA DE BELLPUIG i V VOLTA A L'ESTANY D'IVARS

Per aquest cap de setmana us tinc preparat una proposta dolça i una altra d'esportiva!! 



2ª “FIRA FESTA” DE LA CONSERVA DE BELLPUIG
LLOC: PAVELLONS MUNICIPLALS DE BELLPUIG 
DIES: 16 I 17 DE NOVEMBRE DE 2013



La FIRA FESTA DE LA CONSERVA DE BELLPUIG tindrà lloc durant la tarda del dissabte dia 16 de novembre i el durant tot el diumenge dia 17 de novembre i té com a objectiu l'exhibició i venda de productes relacionats amb el món de la conserva.
Poden participar a la fira tots els expositors que ho desitgin amb preferència els de les terres de Lleida sense més condicions que les compreses en aquest reglament.











V VOLTA A L'ESTANY

Per 5é any consecutiu el Club Atlètic Ivars organitza la cursa "Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana".

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre en un entorn inigualable, gaudint alhora de l'esport i de la natura.

La cursa té dos recorreguts, un de 5km (mitja volta a l’estany), i l’altre de 10km (una volta sencera). La sortida de les dues curses és simultània, però per la de 5km el punt de sortida és a l'aparcament de l’estany per la zona de Vila-Sana, on prèviament els atletes hi seran traslladats en autocar, i per la de 10km se surt del passeig Felip Rodés (davant de l'ajuntament) d’Ivars d'Urgell. L'arribada serà al mateix lloc per a les dues curses, el punt de sortida de la de 10km.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada