dijous, 24 d’abril del 2014

Cine, batucada i…Playmobils!!!!

Com va el post Setmana Santa i Sant Jordi?? No hi ha temps per perdre perquè aquest cap de setmana han de passar moltes coses a Tàrrega!!

Cine, batucada i…Playmobils!!!!

Per començar demà s’inicia la 1ª Edició de “GALÀCTICAT” la 1a mostra de cinema fantàstic de Ponent.
Una cita ineludible per a cinèfils, amants de la ciència-ficció, del cinema i de la cultura en general. Neix amb la voluntat d’apropar a l’espectador el passat, el present i el futur del millor cinema fantàstic.

A la mostra es podrà també gaudir d'un ventall d’activitats gratuïtes obertes a tots els públics com tallers, conferències, exposicions, concerts i trobades. Galacticat rep el suport de l'Acadèmia del Cinema Català així com del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Consulteu tota la programació de GALACTICAT fent un clic a la web




Tàrrega també acollirà, i per tercer any consecutiu, la Fira Playmobil, l’única a la demarcació de Lleida dedicada als populars ninos també coneguts com clicks. La tercera edició, els dies 26 i 27 d’abril, es trasllada des de l’Espai MerCAT al pavelló del Club Natació Tàrrega, una nova ubicació que permetrà doblar la superfície fins als 1.200 m2.

Els horaris són els següents:

· Dissabte 26 d’abril, de 10 a 21 h.
· Diumenge 27 d’abril, de 10 a 19 h.

Per més informació cliqueu aquí.














i per rematar el cap de setmana....

TARGATUCA: 1r CoNCURS DE BATUCADES

El Grup de Teatre BAT i el seu grup de batucada, BatBATuka, organitzen el 1r Concurs de Batucades de la ciutat. És el Targatuca, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i FiraTàrrega. Hi participaran 10 grups seleccionats prèviament i constarà de dues fases. En una primera ronda, a les 5 de la tarda, els grups actuaran durant 6 minuts a la plaça de Sant Antoni.

Després, a les 7 de la tarda, participaran en una cercavila pel centre de la ciutat, acompanyats pel grup Diga'ls-hi Inquiets. Tot seguit, a 2/4 de 9 del vespre, els 5 grups classificats actuaran a la fase final que tindrà lloc a la Plaça de les Nacions sense Estat. 


Recorda que al Calendari d'activitats trobaras altres idees i també tens propostes d'allotjament.
Ja ho saps, aquest cap de setmana no et quedis a casa i EnLleida't!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada