dimarts, 2 de desembre del 2014

PEL PONT, VINE A L'URGELL!






Tàrrega celebrarà del 6 al 8 de desembre la 16a edició de la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals, cita que aplegarà 120 expositors. El certamen acosta de nou al públic l'art, el disseny i l'artesania representatius del territori lleidatà, junt amb participants provinents d’altres punts de Catalunya i l’Estat.



Fotos

La zona firal es distribuirà entre l’Espai Fassina, l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat, d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 de la nit, amb accés gratuït.


El vessant nocturn de la fira continuarà per segon any consecutiu de la mà del Bernau Music Festival, els dies 6 i 7 de desembre al Local de la Societat Ateneu. Aquest doble programa de concerts és coorganitzat amb Bernau Herbes, la Societat Ateneu. La nit del dissabte 6 (23 h) tindrà com a protagonista el cantautor barceloní Pau Vallvé, versàtil productor i compositor, qui presentarà el seu cinquè treball discogràfic. Després, el diumenge 7 (23 h), prendrà el relleu el grup Empty Cage, especialitzat en rock i blues. El recital, gratuït, es basarà en el seu primer àlbum.


 El programa d'activitats el trobareu aquí. 



Aquest diumenge també es celebra la XVII Festa de l'Oli de Belianes




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada