dijous, 30 de juliol del 2015

L'Urgell més dolç en família

Si vols descobrir el costat més dolç de la comarca de l’Urgell, a prop de l’Hostal del Carme, tens l’oportunitat de coneixer la història de l'autèntica xocolata a la pedra!!


La visita al Museu de la Xocolata d’Agramunt és un viatge en el temps. Un recorregut ple de sensacions i experiències amb el qual a través d’imatges, audiovisuals i infinitat d’utensilis i maquinària antiga coneixerem els sectors de l’elaboració artesana del Torró tal i com va començar a fabricar-lo la família. Allí trobarem una reconstrucció de l’obrador torronaire que la família utilitzava l’any 1933. A principis del segle XX es va anar industrialitzant i el 1936 ja es fabricaven tres tipus de xocolata: la xocolata a la pedra, la de vainilla i la xocolata amb llet.




Una experiència única per sortir amb nens i gaudir d’un cap de setmana en família!!





Oferta cap de Setmana en familia : 

Consulta la web del hostal del carme: www.hostaldelcarme.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada