dimecres, 24 de juliol del 2013

Laberint de Blat de Moro i Els Firals de Bellvís


Amb ganes de perdre't aquest cap de setmana?? Si és que sí, no et cal anar gaire lluny!!!


Viu l'aventura i endinsa't en el primer laberint de blat de moro a les comarques de Lleida!!





Ja fa uns anys que la Masia Esperança de Castellserà crea el laberint de blat de moro. Un espai on es troba un seguit de camins, alguns sense sortida, alguns que fan anar enrera,... dibuixats entre rengleres de blat de moro que no ens deixen veure més enllà, ... serem capaços de trobar la sortida? 


Temporada d’obertura: de juliol a setembre/octubre, segons temporada.

Horari: Prèvia reserva, obert cada dia i visites nocturnes

Què cal portar? Calçat i roba còmodes, gorra, llanterna i telèfon mòbil.

Preu: 3 €/persona 

Informació i reserves: 973 402 045 / 973 400 265 / 973 610 387 / 639 320 117





I per acabar d'aprofitar el cap de setmana us recomano Els Firals de Bellvís on representen la llegenda de l'Anella de cal Bufalà.


Durant aquest cap de setmana, Bellvís (Pla d'Urgell) et transporta al segle XVII, més concretament a l'any 1637, quan entraren a Catalunya les tropes de Felip IV que amb les seves malifetes provocaren tres anys després la guerra dels Segadors . 



















QUE HI TROBAREM ALS FIRALS DE BELLVÍS? Espectacle de teatre interactiu amb la representació de la llegenda de l'anella de cal Bufalà, espectacle de jocs malabars, entrada de les tropes de Felip IV comandades per el Capità Rodrigo, espectacular entrada i escenificació de jocs malabars amb foc,

parades de venda de productes artesans, demostracions d'artesans, danses populars, representació del bateig d'un hereu de cal Bufalà amb repic de campanes, jocs de malabars infantils, representació de la llegenda amb titelles per els més menuts, passeig amb ponis i molt més!!!






Aquest cap de setmana....EnLleida't!

Hotel Pintor Marsà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada