dimecres, 2 d’octubre del 2013

14 ª FIRA DEL MEDI AMBIENT DE TÀRREGA i 5a EDICIÓ DEL MONTGAI MÀGIC!

Sembla que l’estiu ens vol acompanyar uns dies més i això ens va perfecte pels que volem gaudir al màxim del nostre temps lliure!

Aquest mes Octubre comença carregat d’activitats arreu de les comarques de Lleida i per tots els gustos i edats!!

Us faig algunes propostes però recordeu que al Calendari d’activitats trobareu moltes altres propostes.


14 ª FIRA DEL MEDI AMBIENT DE TÀRREGA


Dies: 5 i 6 d’Octubre
On: plaça de les Nacions sense Estat, l’Espai MerCAT i el pàrquing de l’Estació d’Autobusos.
Preu: Entrada gratuïta
Per consultar totes les activitats cliqueu aquí.

La 14a Fira del Medi Ambient de Tàrrega aplegarà fins a una vuitantena d’expositors, una vintena més que l’any passat. Els participants donaran a conèixer les últimes novetats en energies renovables, vehicles elèctrics i híbrids, bioconstrucció, mobiliari ecològic, tractament d’aigües i gestió de residus així com productes naturals, alimentació, teixit, calçat i cosmètica. També s’hi agruparan entitats de protecció del medi natural. L’augment d’expositors ve propiciat per la coincidència amb La Bona Taula, mercat de productes agroalimentaris de proximitat, el qual s’uneix a la fira durant tot el cap de setmana.

El programa proposa altres mirades cap a l’exterior. Així, el públic tindrà oportunitat de descobrir com funcionen per dins la deixalleria i la nova seu de Cartaes, empresa de reciclatge i inserció social de Càritas. Es repetirà també a la Via Verda la descoberta d’aquest espai fluvial i l’any del centenari dels Amics de l’Arbre no podia faltar un itinerari pel Parc de Sant Eloi.

La fira donarà cabuda a més a La Caseta Ecològica, projecte educatiu sobre energia renovable a les llars; el planetari d’A Cel Obert i Eurocosmos amb simulacions del cel nocturn mitjançant projectors digitals; carrusels; inflables i la ludoteca d’aigua de Francesc Miralles, el Drapaire Musical de Tàrrega.






La 14a Fira del Medi Ambient i diversos restaurants de Tàrrega potenciaran plegats el projecte Gustum. En aquest sentit, del 5 al 13 d’octubre, onze establiments de la ciutat presentaran a les cartes i menús plats cuinats amb productes ecològics i de proximitat.

Des de l' Hotel Pintor Marsà t’oferim el següent menú!!





I per als més petits o no tant...





Dies: 4, 5 i 6 d’Octubre
On: Montgai (La Noguera)
Preu: La majoria dels espectacles són gratuïts.
Per consultar totes les activitats cliqueu aquí.







Emocions, sorpreses, il·lusions, somriures, gresca, aparicions, desaparicions, cartes, espectacle, fets inexplicables, paradetes, mercat màgic, en definitiva, MÀGIA, MOLTA MÀGIA que durant 3 dies omplirà Montgai, un any més, de milers de persones que gaudiran de molt a prop, d'un autèntic 'concentrat màgic'.



Més de 40 mags organitzats en 18 escenaris i en diferents horaris que abasten tot el dia us estan esperant. 


Us deixo amb un vídeo on podeu comprovar tot el que et trobaras i veure el bon ambient que es respira!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada