dimecres, 23 d’octubre del 2013

19a TEMPORADA DE TEATRE I DANSA DE TÀRREGA i 19a Fira d'Ocasió - AUTOTARDOR a MOLLEURSSA

19a TEMPORADA DE TEATRE I DANSA




El cicle targarí, un dels més veterans de les terres de Lleida, té lloc com de costum al Teatre Ateneu. La programació es fa ressò de la producció escènica actual als Països Catalans amb varietat de gèneres.



Aquest dissabte, i dins aquest cicle, Tàrrega se suma als actes de celebració de l’any Espriu amb diferents activitats. Entre elles l’espectacle Viu Espriu conté poemes fets cançó i poemes musicats, entenent els silencis també com a part fonamental del pentagrama i posant l’accent a la dramatúrgia de les paraules. Dalt l’escenari,Sílvia Bel (recitació), Llúcia Vives (cant), Carles Beltran (piano i veu) i Joan Sanmartí (guitarres).
 






Altres propostes dins d’aquest cicle de teatre i dansa les trobareu aquí.





19a Fira d'Ocasió - AUTOTARDOR
Autotardor, el segon certamen anual dedicat a l’automòbil, maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions, tot d’ocasió, que organitza Fira de Mollerussa, obrirà aquest cap de setmana les portes de la seva 19a ediccom a la fira de referència dins el calendari de fires de tardor de les Terres de Ponent adreçades als vehicles d’ocasió. 
Com ja és habitual a les fires de Mollerussa, des de l’organització i amb el patrocini també dels mateixos expositors d’automoció, es farà, passada la fira, un sorteig d’un Premi de 3.000 euros entre tots els compradors d’un automòbil d’ocasió en el marc del certamen. 

La 19a edició de la fira Autotardor estarà oberta des de divendres dia 25 d’octubre fins diumenge dia 27 amb un horari de les 10 del matí a les 8 de la tarda. Entrada gratuïta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada