dijous, 20 de febrer del 2014

Animac'14 i Agr'auto

I casi, casi ja tornem a tenir el cap de setmana aquí!! 

I avui mateix ja comença una de les propostes per aquests dies, l' Animac! 

Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, celebra la seva majoria d’edat amb una edició dedicada, sota el títol “HÍBRID”, a la destacada presència de l’animació en l’audiovisual i la seva capacitat d’integració en tota mena de formats. La Mostra, dirigida per Carolina López, tindrà lloc del 20 al 23 de febrer a la ciutat de Lleida. Quatre jornades farcides de projeccions, conferències, tallers i altres activitats especials dins els espais habituals de la mostra: la Llotja, CaixaForum Lleida i el Cafè del Teatre.





Animac 2014 consolida la seva estructura amb una programació que alternarà les clàssiques projeccions d’animació amb tot un entramat d’activitats i sessions especials dirigides a tot tipus de públics. Una selecció del més recent de l’animació internacional en un total de 235 títols –entre llargmetratges, curts, peces televisives i d’internet– supera el nombre de films seleccionats i convidats de les últimes edicions. I a més, conferències, tallers, Petit Animac, passis escolars, concerts i Networking & Pitch, un nou escenari pels professionals emergents de la indústria.



La programació d’aquesta edició la trobareu aquí. La podreu trobar tant per dies com per espais.










Aquest cap de setmana a Agramunt es celebra la 13a de la Fira Agr’auto, certamen dedicat al vehicle de segona mà, especialment quilòmetre zero i gerència. Enguany tindrà lloc els dies 22 i 23 de febrer a Agramunt.



Aquesta fira, impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament d'Agramunt, té com a objectiu la potenciació del mercat de vehicles usats en particular i, a un nivell més general, la dinamització del món firal i comercial agramuntí.





Us deixo amb el video del nou anunci d'Estrella Damm en el que la marca de cervesa vol promocionar l'oci i la cultura.


"no ha arribat el moment d'aixecar-te del sofà? #entrenalànima"





Hotel Pintor Marsà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada