dimecres, 26 de febrer del 2014

CARNAVAL 2014

Carnaval, Carnaval!!!!!

Ja tens la disfressa a punt?? Doncs ara et faig una llista dels llocs on pots anar a lluir-la durant aquest cap de setmana! ;)



CARNAVAL A TÀRREGA!


La ciutat de Tàrrega, amb l'Associació Agrat al capdavant, ha preparat una edició del Carnestoltes que girarà al voltant de la temàtica dels “Modernets de Targa” del 27 de febrer al 2 de març. Les principals novetats són la figura de la Moderníssima Reina Carnestoltes i un sorteig d’un creuer de 7 dies per la Mediterrània. L’organització aposta per un Carnaval 2.0 on els hashtags, les ulleres de pasta i els cupcakes seran protagonistes i on s'interactuarà a través de Facebook, Twitter i Instagram. 
































CARNAVAL AGRAMUNT







CARNAVAL MOLLERUSSA
La rua de Carnaval, que sortirà des del Pavelló Pla d'Urgell, serà l'epicentre de la festa a Mollerussa, que també compta amb l'habitual sopar amb ball. Aquest any, la gresca musical anirà a càrrec de Disco Banda Ampla i La Loca Histèria. 





CARNAVAL CERVERA




CARNAVAL A LLEIDA CIUTAT
L'acte principal del programa del Carnaval a la capital del Segrià, que se celebra del 26 de febrer al 5 de març, és la multitudinària rua pels carrers de la ciutat, dissabte 1 de març, amb carrosses i música en directe. 










Us faig algunes propostes però recordeu que al Calendari d’activitats trobareu moltes altres.

Aquest cap de setmana, EnLleida't!


Hotel Pintor Marsà



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada