dimecres, 5 de març del 2014

26é Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Tàrrega I 7é DesTapa't

26é Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Tàrrega

Un any mes el grup de teatre BAT de Tàrrega, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat a Lleida i la Diputació de Lleida amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs, organitzen els mesos de març i abril el XXVI Concurs de Grups Amateurs de Teatre “Ciutat de Tàrrega”.
Enguany el nombre de grups inscrits ascendeix a 60, i els seleccionats per participar en el certamen són un total de 6. D’entre tots els inscrits, 44 eren de Barcelona, 4 de Tarragona, 8 de Lleida, 1 del País Valencià, 1 del País Basc, 1 de Madrid i 1 Talavera de la Reina (Toledo). Finalment, els participants seleccionats seran 4 de Barcelona. 1 de Lleida i 1 de Talavera de la Reina (Toledo).
El grup guanyador de la categoria Millor grup teatral participarà en la 34a. edició de la Fira de Teatre de Carrer de Tàrrega.




7é Destapa't i 1er Ensucra't

Tàrrega celebra el proper dissabte una nova edició del concurs gastronòmic Destapa’t, promogut per quatre entitats del municipi. Es repartiran més de 700 euros en premis, a més d’obsequis dels patrocinadors.

La gran novetat d’aquest any és el concurs Ensucra’t on és podran presentar dolços! Cada concursant podrà presentar 3 tapes i/o 3 dolços diferents com a màxim.
La mostra es dura a terme al Restaurant La Granja el dissabte 8 de març entre les 17h i les 17:30h.

S’atorgaran 4 premis per a cada una de les categories avaluades. Els premis consistiran en 80 euros per cada premi.
Un cop lliurats els premis, el públic podrà degustar les mostres adquirint prèviament els tiquets (3€ tres mostres) fins a acabar les existències.

A l’enllaç següent trobareu les bases del concurs.









I una novetat!!!!


L’Ajuntament de Tàrrega ha posat en marxa un nou portal web on centralitza tota la informació cultural del municipi, www.culturatarrega.cat. L’eina neix amb la voluntat que l’usuari pugui consultar a un sol clic l’oferta que té a l’abast en aquest àmbit pel que fa a activitats puntuals, cicles, museus i equipaments. El portal aglutina les programacions de música i teatre, les festes populars i les exposicions així com enllaços directes als llocs web de FiraTàrrega, el Museu Comarcal de l’Urgell, el Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat, l’Arxiu i la Biblioteca. Al mateix temps, es faciliten accessos als comptes de la Regidoria de Cultura a Facebook, Twitter, YouTube, Instagram i Spotify.





Us faig algunes propostes però recordeu que al Calendari d’activitats trobareu moltes altres.



Aquest cap de setmana, EnLleida't!

Hotel Pintor Marsà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada