dimarts, 2 d’abril del 2013

Fira de la Flor de Florejacs (La Segarra)


La Primavera ja és aquí i aquest bon temps que ens acompanya comporta que hi hagi moltes coses per fer a Ponent!!

Aquest pròxim cap de setmana està farcit de fires, festes, tradicions...i encara podeu aprofitar per veure la representació de la Passió de Cervera.

Com que hi ha tantes coses a fer, obro una nova secc al blog! Un calendari d’activitats, on trobareu moltes de les coses que podeu fer a les Terres de Lleida.

Florejacs des de l'aire

Aquest cap de setmana us proposo passejar-vos per la comarca de la Segarra i visitar el petit poble medieval de Florejacs de poc més de 600 habitants.  El nom (que significa "fortalesa de les flors") ve d'una traducció ibera, ja que la zona està poblada des de la prehistòria!!






Doncs, aquest dissabte dia 6 d’ abril celebren la 8a Fira de la Flor.









Vista general del castell de les Sitges

Durant tot el dia s’hi podran veure diferents mostres d’artesans florals, visites guiades al castell de Florejacs i el de les Sitges, que per cert, estan declarats com a bé d’interès nacional exhibicions de cultura popular, geganters i castellers, mercat d’artesania, gastronomia de proximitat i molt més!














El nucli medieval del poble serà l'escenari de rondalles relacionades amb les flors i amb la llegenda de la Dama del castell.

Trobareu totes les activitats aquí.




Feta la proposta..., aquest cap de setmana, EnLleida't!!



P.D.: Pots compaginar la visita fent estada a Tàrrega, on et proposem la visita a la ciutat i fer estada a l'Hotel Pintor Marsà.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada